DEENSE CONTAINER

De Deense Container is de meest gebruikte rolcontainer in de Europese sierteelt sector en de logistieke dienstverlening.

Door de praktische maatvoering, de flexibiliteit en de lage prijs in combinatie met de duurzaamheid zijn de containers ook zeer geliefd bij o.a. postorderbedrijven, archivering, opslag, orderpicking  etc. Door deze enorme populariteit heeft een gebruikte container ook een hoge restwaarde bij verkoop na enkele jaren gebruik.

Wij leveren hoofdzakelijk de hoge kwaliteit onderstellen in de vaste maten van de Deense Container: Lengte 135 cm, Breedte 56,5cm, Hoogte 190cm. We leveren echter ook een medium kwaliteit onderstellen voor bedrijven die de karren altijd ruilen met hun klanten. Zie onder de prijstabel de uitleg van de verschillende kwaliteiten. Voor eigen gebruik raden wij altijd de hoge kwaliteit aan. Wilt u stillere wielen, andere platen of andere staanders? Wij hebben diverse varianten van alles op voorraad.

* alle genoemde prijzen zijn excl. BTW en af ons magazijn in De Lier (NL)

     HOGE KWALITEIT ONDERSTEL

Het staalwerk is geheel volbad gegalvaniseerd, 2mm staal gebruikt
voor de stang houders en de lange buizen, gewicht complete onderstel bedraagt ca. 15,5 kg. Een sterke container met uitstekende bescherming tegen roestvorming.

Het gebruikte hout is 6mm watervast verlijmd multiplex met een harde donkerbruine coating. De kunststof wielen zorgen voor een lage rolweerstand op harde ondergrond en zijn gelagerd. 2 wielen zijn voorzien van een vaste vork, 2 van een zwenkvork. Door deze samenstelling zijn de containers extra duurzaam, weerbestendig en
geschikt voor zeer intensief gebruik.

     MEDIUM KWALITEIT ONDERSTEL

Het staalwerk is elektrisch gegalvaniseerd, 1.8 mm staal gebruikt voor de stang houders en 1.7 mm voor de lange buizen, gewicht complete onderstel bedraagt ca. 13,5 kg. De medium kwaliteit is dus iets minder sterk en minder bestand tegen roestvorming dan de hoge kwaliteit container. Echter nog steeds een goede en solide kar .

Het gebruikte hout is 6mm watervast verlijmd multiplex met een harde donkerbruine coating. De kunststof wielen zorgen voor een lage rolweerstand op harde ondergrond en zijn gelagerd. 2 wielen zijn voorzien van een vaste vork, 2 van een zwenkvork.

     MEERDERE SOORTEN PLATEN

Onze standaard plaat is voorzien elektrisch gegalvaniseerd staal, 2 mm dikke lange zijliggers met 6 mm haken en 6.2 mm watervast verlijmd 5-laags Populier houten platen met een harde donkerbruine coating. Deze plaat volstaat voor 90% van onze klanten. Maatvoering van de platen is 127,5 cm lang en 56,5 cm breed, gewicht ca. 4.5 kg.

We hebben echter ook diverse andere kwaliteit platen, klik hier:  SOORTEN PLATEN

     EXTRA KWALITEIT WIELEN

Onze standaard kunststof wielen (waarvan 2 voorzien van vaste- en 2 van zwenkvork) zijn gelagerd en stevig. We kunnen de containers echter ook voorzien van extra hoge kwaliteit wielen met rubberen loopvlak voor een stillere container met minder trillingen, meerprijs € 12,50 per container.

Lengte: 71 cm
Breedte: 56,5 cm

Lengte: 81 cm
Breedte: 61 cm

TRAPLOOS KANTELBAAR
DISPLAY KAR VOOR IN WINKEL

De voordeligste leverancier van Deense containers

  AFHAALADRES

Industrieterrein Westerlee
Jogchem van der Houtweg 84a
Gebouw L (Lievaart Transport)
2678 HA De Lier
Nederland

  POSTADRES

Lantaarndijk 8
4797 SP Willemstad
Tel. +31 (0) 168 820 204
Fax +31 (0) 848 372 701
E-mail: info@deense-container.nl