DEENSE CONTAINER / DEENSE KAR

De Deense container is de meest gebruikte rolcontainer in de Europese sierteelt sector en de logistieke dienstverlening.

Door de praktische maatvoering, de flexibiliteit en de lage prijs in combinatie met de duurzaamheid zijn de containers ook zeer geliefd bij o.a. postorderbedrijven, archivering, opslag, orderpicking  etc. Door deze enorme populariteit heeft een gebruikte container ook een hoge restwaarde bij verkoop na enkele jaren gebruik.

De maatvoering van de Deense container / Deense kar is 135 cm lang, 56,5 cm breed en ca. 190 cm hoog.

De Deense kar is in verschillende kwaliteiten leverbaar. Wij leveren hoofdzakelijk de Zware kwaliteit, vooral voor eigen gebruik. We hebben echter ook een Standaard kwaliteit onderstellen voor bedrijven die de karren altijd ruilen met hun klanten. Heeft u belangstelling in een nog lichtere variant, vraag ons dan voor de dagprijzen. Zie onder de prijstabel de uitleg van de verschillende kwaliteiten. Voor eigen gebruik raden wij altijd de hoge kwaliteit aan. Wilt u stillere wielen, andere platen of andere staanders? Wij hebben diverse varianten, vrijwel altijd alles op voorraad. Door onze eigen productie, bent u verzekerd van de laagste prijs voor deze geleverde kwaliteiten.

De Deense kar wordt standaard geleverd met een houten bodemplaat en 4 staanders van 1.8mm dik staal.

Prijs Deense kar
Prijs Deense plaat

De hoge kwaliteit Deense kar kunnen wij tegen een zeer scherpe meerprijs van € 10,00 per kar (excl. BTW) voorzien van wielen met rubber loopvlak. Hierdoor wordt de kar stiller en gaat beter over oneffenheden heen.

Zoekt u Deense containers met een CC TAG, neem dan contact met ons op wat wij kunnen betekenen, of kijk op de website van Container Centralen.

DEENSE CONTAINER / DEENSE KAR IN DIVERSE KWALITEITEN

     ZWARE KWALITEIT ONDERSTEL

Het staalwerk is geheel volbad gegalvaniseerd, 2mm staal gebruikt voor de stang houders en de lange buizen, gewicht complete onderstel bedraagt ca. 15,5 kg. Een sterke container met uitstekende bescherming tegen roestvorming.

Het gebruikte hout is 6mm watervast verlijmd multiplex met een harde donkerbruine coating. De kunststof wielen zorgen voor een lage rolweerstand op harde ondergrond en zijn gelagerd. 2 wielen zijn voorzien van een vaste vork, 2 van een zwenkvork. Door deze samenstelling zijn de containers extra duurzaam, weerbestendig en geschikt voor zeer intensief gebruik. De meegeleverde staanders zijn 1.8 mm dik, 2.3 mm optioneel

Is deze kar nog te licht? We hebben ook een hele zware variant, vraag ons naar de specificaties en prijzen.

STANDAARD KWALITEIT ONDERSTEL  

Het staalwerk is elektrisch gegalvaniseerd, 1.8 mm staal gebruikt voor de stang houders en 1.7 mm voor de lange buizen, gewicht complete onderstel bedraagt ca. 13,5 kg. De medium kwaliteit is dus iets minder sterk en minder bestand tegen roestvorming dan de hoge kwaliteit container. Echter nog steeds een goede en solide kar .

Het gebruikte hout is 6mm watervast verlijmd multiplex met een harde donkerbruine coating. De kunststof wielen zorgen voor een lage rolweerstand op harde ondergrond en zijn gelagerd. 2 wielen zijn voorzien van een vaste vork, 2 van een zwenkvork. De meegeleverde staanders zijn 1.8mm dik. Let op: doordat het staal van het onderstel dunner verzinkt is dan bij de hoge kwaliteit onderstel, heeft de staander meer speelruimte.

HOGE KWALITEIT MET DRAADSTAAL BODEM   

Het staalwerk is geheel volbad gegalvaniseerd, 2mm staal gebruikt voor de stang houders en de lange buizen, gewicht complete onderstel bedraagt ca. 17,0 kg. Een sterke container met uitstekende bescherming tegen roestvorming en geheel houtvrij: de bodemplaat is hier vervangen voor een zwaar gegalvaniseerd draadstaal rooster.

De wielen zijn standaard van zeer hoge kwaliteit met rubber loopvlak voor een stille loop. 2 wielen zijn voorzien van een vaste vork, 2 van een zwenkvork. Door deze samenstelling zijn de containers extra duurzaam, weerbestendig en geschikt voor zeer intensief gebruik. De meegeleverde staanders zijn 1.8 mm dik, 2.3 mm ook uit voorraad leverbaar. Prijzen voor deze draadstaal container zijn op aanvraag.

     MEERDERE SOORTEN PLATEN

Onze standaard plaat is voorzien elektrisch gegalvaniseerd staal, 2 mm dikke lange zijliggers met 6 mm haken en 6.0 mm watervast verlijmd 5-laags Populier houten platen met een harde donkerbruine coating. Deze plaat volstaat voor 90% van onze klanten. Maatvoering van de platen is 127,5 cm lang en 56,5 cm breed, gewicht ca. 4.5 kg.

We hebben echter ook diverse andere kwaliteit platen, klik hier:  SOORTEN PLATEN

EXTRA KWALITEIT WIELEN         

Onze standaard kunststof wielen (waarvan 2 voorzien van vaste- en 2 van zwenkvork) zijn gelagerd en stevig. We kunnen de containers echter ook voorzien van extra hoge kwaliteit wielen met rubberen loopvlak. Hierdoor is de kar een stuk stiller, geeft minder trillingen en rolt veel beter over kleine oneffenheden heen. Meerprijs € 12,50 per container.

Lengte: 71 cm
Breedte: 56,5 cm

Lengte: 81 cm
Breedte: 61 cm

TRAPLOOS KANTELBAAR
DISPLAY KAR VOOR IN WINKEL

De voordeligste leverancier van Deense containers

  AFHAALADRES

Lange Broekweg 17
2671 DT  Naaldwijk
Nederland

  POSTADRES

Lantaarndijk 8
4797 SP Willemstad
Tel. 0168 820 204
Fax. 0848 372 701
E-mail: info@deense-container.nl

  SNEL NAAR