DISPLAY CONTAINER

Speciaal voor bedrijven die hun producten beter onder de aandacht willen brengen, hebben we een Display container ontwikkeld op basis van de Deense Container.

Uw producten worden door de schuine presentatie veel beter getoond en komen daardoor beter tot hun recht. Deze container wordt bijvoorbeeld veel gebruikt in winkels en marktkramen.

Maak van uw Deense Container een professionele Display kar. Uw produkten komen beter uit door het traploos verstelbare frame. Hierdoor is de hellingshoek in iedere gewenste stand in te stellen. De standaard Deense platen passen in deze container. Eventueel is de kar ook uit te rusten met rubberwielen, 4 zwenkwielen, zelfs eventueel met een rem erop. Vraag ons voor een voorstel voor uw situatie.

Het frame wordt geleverd inclusief rolcontainer met 4 standaard wielen, in 1 doos inclusief 4 plastic eindkapjes voor op de staanders. De platen zijn los te bestellen.

* Prijzen excl. BTW, af De Lier en op basis van onze hoge kwaliteit container. Informeert u naar de prijzen voor de exacte configuratie die u wenst.

Lengte: 135 cm
Breedte: 56,5 cm

Lengte: 71 cm
Breedte: 56,5 cm

Lengte: 81 cm
Breedte: 71 cm

De voordeligste leverancier van Deense containers

  AFHAALADRES

Lange Broekweg 17
2671 DT  Naaldwijk
Nederland

  POSTADRES

Lantaarndijk 8
4797 SP Willemstad
Tel. 0168 820 204
Fax. 0848 372 701
E-mail: info@deense-container.nl

  SNEL NAAR