DIVERSE PLATEN

Voor de Deense Container zijn diverse soorten en kwaliteiten platen beschikbaar voor bijzondere toepassingen.

Voor extra zware belading of voor bijvoorbeeld de levensmiddelen industrie bieden wij diverse oplossingen Hieronder een overzicht welke platen wij vrijwel altijd op voorraad hebben. 

     STANDAARD DEENSE PLAAT

De standaard Deense plaat heeft de volgende specificaties: Elektrisch gegalvaniseerd staal, 2 mm dikke zijliggers met 6 mm haken, 1 mm dikke hoekprofielen op de kopse kanten van de plaat en 6 mm watervast verlijmd 5-laags Populier houten platen met een harde donkerbruine coating. Maatvoering van de platen is 127,5 cm lang en 56,5 cm breed, gewicht ca. 4.5 kg.

     ZWARE DEENSE PLAAT

Dit is een hele sterke uitvoering van de standaard plaat. Het grote verschil is het geheel aan elkaar gelaste stalen frame aan de onderkant van de plaat. Hierdoor ontstaat een veel sterkere plaat zonder dat het gewicht heel erg toeneemt. Vergelijk deze plaat daarom niet zomaar met de zware uitvoering van veel andere aanbieders!  Elektrisch gegalvaniseerd staal, 2 mm dikke zijliggers met 6 mm haken, 1 mm dikke hoekprofielen op de kopse kanten van de plaat en 6 mm watervast verlijmd 5-laags Populier houten platen met een harde donkerbruine coating. Maatvoering van de platen is 127,5 cm lang en 56,5 cm breed, gewicht ca. 6 kg.

     KUNSTSTOF PLAAT

Als hout niet gewenst is (voedingsmiddelen etc.) of er een zware belasting van de plaat wordt verlangd, is de kunststof plaat wellicht geschikt. De lange zijde bestaan uit stalen strips van 3 mm elektrisch gegalvaniseerd staal met 6 mm haken. Maatvoering van de platen is 127,5 cm lang en 56,5 cm breed, gewicht ca. 5.5 kg.

     STAALDRAAD PLAAT

Voor sommige toepassingen is het prettig een plaat te hebben welke van staaldraad is gemaakt. De gehele plaat (evenals de bijbehorende onderstellen) zijn volbad verzinkt, dus extreem bestand tegen roest. Maatvoering van de platen is 127,5 cm lang en 56,5 cm breed, gewicht ca. 10 kg.

Staal 39 cm
Staal 65 cm

DAKJE VOOR OP
DEENSE KAR

Diverse platen voor
Deense container

Diverse wielen
en vorken

De voordeligste leverancier van Deense containers

  AFHAALADRES

Lange Broekweg 17
2671 DT  Naaldwijk
Nederland

  POSTADRES

Lantaarndijk 8
4797 SP Willemstad
Tel. 0168 820 204
Fax. 0848 372 701
E-mail: info@deense-container.nl

  SNEL NAAR